Cristiano Ronaldo stor hjälte för Man United. Foto: Bildbyrån

Rekordmannen Ronaldo sköt United till seger i 95:e minuten

Alex Telles stod för ett drömmål till 1-1 för Manchester United mot Villarreal.

Alla förväntade sig en anstormning från United för ett segermål.

Och det dröjde länge – men i den 95:e minuten frälste Cristiano Ronaldo hemmalaget med segermålet till 2-1.

– Jag har skrivit historia med den här klubben och jag vill göra det igen, sade Ronaldo som vann sin första av fem Champions League-titlar med Manchester United 2008, rapporterar AFP.

Han är Champions Leagues meste spelare genom tiderna med 178 matcher – och den bäste målskytten med 136 fullträffar.

Och Cristiano Ronaldo befäste den positionen när han avgjorde Manchester Uniteds hemmamatch mot Villarreal.

I den femte tilläggsminuten fick han läget till höger i straffområdet – och där var han återigen klinisk i sitt avslut, från en näst intill minimal vinkel.

För United var det en stor lättnad. En ny poängförlust, efter förlusten mot Young Boys för två veckor sedan, hade inte varit gynnsamt i kampen om att gå vidare från gruppen.

Se matchbilderna i Sportnytt:

”Nu är allt möjligt”

– Om vi inte hade fått tre poäng i dag hade det varit tufft att ta sig vidare till nästa etapp. Men nu är allt möjligt för oss, allt är öppet och vi tror att vi kan gå vidare, säger Ronaldo

Villarreal tog ledningen i den 53:e minuten genom Paco Alcacer. Men Uniteds svar kom bara sju minuter senare.

Alex Telles stod för ett riktigt drömmål när han satte kvitteringen.

Sedan dröjde det 35 minuter innan segermålet kom.

Inbytte Jesse Lingaard gjorde förarbetet innan Ronaldo satte sitt 136:e mål i Champions League, som såg till att United hakar på i toppen av grupp F efter ledande Atalanta.