• Viktigt meddelande:

    Det brinner kraftigt nordväst om Åbuamossen i Hässleholms kommun i området mellan mossen och väg 1940 i väster och väg 1941 i norr. Personer som bor i området bör förbereda sig på evakuering. Evakuerade personer kan bege sig till Hantverksgården i Hästveda, där kommunen har öppnat upp lokalen och personal finns på plats. Läs mer

Cristiano Ronaldo tillsammans med en avbildning på sig själv på Madeiras flygplats.

Ronaldo hyllades med byst – men blev det så likt?

Publicerad

Under besöket på Madeira fick Cristiano Ronaldo flera gåvor öborna. Dels genom att döpa om den lokala flygplatsen i hans namn – och dessutom få en byst rest där. Men frågan är hur likt den är fotbollsstjärnan.

Cristiano Ronaldo hyllades stort under sin vistelse på hemön Madeira i Portugal. Den lokala flygplatsen Aeroporto Da Madeira har gått så långt att man nu bytt namn till Cristiano Ronaldo – och dessutom rest en avbildning av 32-åringen.

Men frågan är hur lik avbildningen är den portugisiske fotbollsstjärnan, som fastnade på bild och såg sådär munter ut i samband med en ceremoni där bland annat hans familj deltog.

I går spelade han med sitt Portugal mot Sverige på hemön – där han gjorde mål men förlorade matchen efter ett sent blågult avgörande.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer