Cristiano Ronaldo var på glatt humör när han åkte iväg från träningsanläggningen i dag. Foto: TT

Ronaldo tillbaka hos Juventus – efter 72 dagar

Uppdaterad
Publicerad

Superstjärnan Cristiano Ronaldo anlände till Juventus träningsanläggning Continassa i en mörk bil för en medicinsk uppföljning och gjorde leende tummen upp till journalister när han åkte iväg tre timmar senare.

Det var 72 dagar sedan som Ronaldo var tillsammans med lagkamraterna i Juventus. Efter att Juventus besegrade Inter med 2-0 den 8 mars flög portugisen Ronaldo hem till Maderia där han tillbringade isoleringen och genomförde lättare träning från hemmet. De senaste två veckorna har han varit i karantän i Turin, Italien, skriver AP.

Tre Juvespelare har varit smittade

Serie A hoppas att kunna återuppta seriespelet 13 juni, men regeringen har förbjudit idrott till den 14 juni. Ligan har spelat 25 eller 26 av 38 omgångar.

Corona och idrott

Under isoleringen har tre Juventusspelare testats positivt för covid-19: Daniele Rugani, Blaise Matuidi och Paulo Dybala. Alla har tillfrisknat.

ARKIV: Ronaldos träning med barnen (15 april 2020)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Corona och idrott

Mer i ämnet