Markus Rosenberg lämnade bortamatchen mot Chelsea i förtid med en skada. Men veteranen såg inte mer bekymrad ut än att han leende kunde tacka de tusentals tillresta Malmö FF-fansen. Foto: TT/Kanal 9

Rosenberg utbytt efter skada

Uppdaterad
Publicerad

Markus Rosenberg tvingades avbryta matchen mot Chelsea och fick sitt knä lindat.

I natt kunde han ändå ge lugnande besked.

– Det är ingen större fara, säger han till SVT Sport.

Det var strax efter Chelseas ledningsmål på Stamford Bridge som oturen var framme för Markus Rosenberg och Malmö FF. Rosenberg gick upp för att nicka bollen och landade sedan olyckligt på planen. Anfallaren såg att ha rejält ont och tvingades byta med Carlos Strandberg.

– Jag drar till det när jag landar. Jag får en spark samtidigt som jag landar. Jag har haft det några gånger förr, så det ska inte vara någon större fara, säger han.

Från bänken fick han sedan se Malmö FF få allt svårare att stå upp mot Chelsea, det rann i väg och blev förlust med totalt 1-5 över två matcher.

UEFA Europa League

Chelsea logo

Chelsea

3 - 0

Malmö FF logo

Malmö FF

Stamford Bridge, London
Publik: 39813
Domare: Orel Grinfeeld

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Europa League

Mer i ämnet