Caroline Seger och Sanne Troelsgaard. Foto: Bildbyrån

Rosengårdstjärnorna kan vara tillbaka på söndag

Uppdaterad
Publicerad

Rosengårds Caroline Seger har dragits med en ryggskada och i Skånederbyt i söndags klev Sanne Troelsgaard av med en skada i foten. Trots det hoppas tränaren Jonas Eidevall att båda ska vara med då de möter Vittsjö på söndag.

– Sanne Troelsgaards fot har röntgats och sjukgymnasten är nöjd med hur det ser ut. Vi hoppas på henne till söndag, säger han till SVT Sport.

Seger tränar i sin tur hårdare och hårdare och ska också hon kunna vara med på söndag då serietvåan Rosengård tar emot Vittsjö.

Något som däremot är helt oförändrat är Lotta Schelins status. Hon åkte på en huvudskada i juni 2017 och har inte spelat fotboll sedan EM förra sommaren.

– Jag har sporadisk kontakt. Det är mer klubbchef Erling Nilsson och sportchef Therese Sjögrans om har den kontakten och kollar hur det går, säger Eidevall.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.