Sam Larsson på plats under en allsvensk match i maj 2019. Arkivbild. Foto: Bildbyrån

Sam Larsson målskytt i hemmapremiären

Sam Larsson gjorde sitt första mål i kinesiska superligan i fotboll när han satte 1–0 för sitt Dailan, i lagets första hemmamatch, mot Henan.

Den tidigare Feyenoordspelaren satte Dailans enda mål i matchen i den 47:e minuten.

Lagets andre svensk, Marcus Danielson, fick en drömstart i den första matchen i söndags. Men uppföljningen blev mindre lyckad för den tidigare Djurgårdsspelaren, som blev utvisad i den 84:e minuten.

Brasilianske Henrique Dourado klev fram till straffpunkten och kvitterade. Slutresultatet skrevs därmed 1–1.

ARKIV: Känslosam hemkomst för Wuhans fotbollslag (19 april 2020)