Foto: BILDBYRÅN

Saman Ghoddos klar för Amiens

Uppdaterad
Publicerad

Det är nu klart att Saman Ghoddos lämnar Östersund. 24-åringen tar avsked från Jämtlandsklubben med ett öppet brev som publicerats på klubbens officiella hemsida.

– Ni kommer alltid att finnas i mina tankar. Glöm aldrig vem som gick på vatten! skriver Ghoddos i det öppna brevet.

Saman Ghoddos startar ett nytt kapitel i sitt liv. Det har varit mycket snack om vilken klubb som skulle bli hans nya hem. Nu bekräftas övergången på Östersunds officiella hemsida – genom ett öppet brev skrivet av den iranska landslagsspelaren.

– Ni vet hur mycket jag älskar Östersund och hur mycket jag har älskat att spela för Östersunds FK. Men ni vet också att jag länge har drömt om att få spela i en stor liga ute i Europa.

Ligue 1

Det har inte varit någon hemlighet att Ghoddos ville gå vidare i sin karriär. I det öppna brevet berättar han att han har skrivit på för ett år med Amiens i franska högsta ligan.

– Det känns som jag inte vill somna i natt. Min verklighet är bättre än mina drömmar!, skriver han i brevet.

Han är väldigt mån om att tacka för den tid som varit.

– Det är svårt att tacka er tillräckligt. Eller rättare sagt så är det omöjligt. Ni har varit en del av min resa och gjort den möjlig.

– Jag har alltid gjort mitt bästa för Östersunds FK och om jag har gjort någon besviken under min tid i Östersund så vill jag passa på att säga förlåt.

Ghoddos lämnar efter att ha gett sitt Östersund ett rejält lyft efter en knackig säsongsstart i allsvenskan. Han stod för nio av lagets 31 mål under den pågående säsongen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Ligue 1

Mer i ämnet