Ken Sema tog emot beskedet med blandade känslor. Foto: Bildbyrån

Sema om Potter: ”Tungt för klubben”

Uppdaterad
Publicerad

Graham Potter lämnar för en ny utmaning. Samtidigt lämnar han ett stort hål att fylla i Östersund
– Jag tror det är otroligt tungt för klubben, säger Ken Sema till Radiosporten.

Det var med blandade känslor som Ken Sema och hans lagkamrater i Östersund tog emot beskedet att deras tränare lämnar Jämtland.

– Om jag ska vara ego, så klart det är jobbigt. Jag har spelat mycket, utvecklats, kommit med i landslaget, spelat Europa League och allt har varit under honom. Allt det där väger in. Men om man ser till honom så är det här ett läge då han ska gå. Han har gjort allt han kan göra här, säger Sema till Radiosporten.

– Det är stort för honom att gå dit. Han förtjänar det.

”Vill också gå i sommar”

Östersundsyttern, som missade att ta en plats i den svenska VM-truppen, tror att Potters sorti kan bli tungt för ÖFK.

– Jag tror det är otroligt tungt för klubben. Samtidigt har de vetat att det kommer en dag när han inte är här längre. Men vem det än är som kommer in så kommer nog han göra det lika bra, hoppas jag.

Det återstår dock att se om Ken Sema är kvar väl när en ny tränare står vid sidlinjen på Jämtkraft arena.

– Det är klart att jag också vill gå i sommar. Och det är ingen hemlighet. Sedan handlar det om ifall ÖFK vill släppa mig och för vilket pris, säger Sema.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer