Situationen där Son befinner sig längst till vänster. Foto: TT.

Son förkrossad av skada han orsakade på Everton-spelare

Uppdaterad
Publicerad

Otäcka scener utspelade sig när Tottenham och Everton spelade oavgjort 1-1 i den engelska ligafotbollen.

I slutet av den andra halvleken tvingades Evertonmittfältaren André Gomes bäras ut på bår med vad som befaras vara en allvarlig fotskada.

Den portugisiske landslagsmannen såg ut att fastna med foten i gräset efter en sen tackling av Tottenhams Son Heung-Min samtidigt som Gomes kolliderade med högerbacken Serge Aurier.

En mycket upprörd Son bröt ihop och visades ut i samband med händelsen. Enligt brittiska Sky fördes Gomes till sjukhus med ambulans.

”Han klarar inte ens av att lyfta på huvudet”

– Jag ville inte titta för mycket på hur det såg ut och sänder mina bästa lyckönskningar, säger Tottenhamstjärnan Dele Alli enligt BBC.

Son var helt förkrossad.

– Son är helt förstörd och gråter så mycket. Det är inte hans fel. Son är en av de trevligaste personer man kan träffa. Han klarar inte ens av att lyfta på huvudet eftersom han gråter så mycket, fortsätter Alli.

Under de tolv tilläggsminuter som lades på efter skadan kvitterade sedan Evertons Cenk Tosun på nick och matchen slutade 1-1. Tottenham har inte vunnit i Premier League på över en månad efter fyra raka matcher utan seger.

Arkiv: Se Harry Kanes drömmål (21 juli 2019).

Premier League

Everton logo

Everton

1 - 1

Tottenham Hotspur logo

Tottenham Hotspur

Goodison Park, Liverpool
Domare: Martin Atkinson

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.