Stina Blackstenius låg bakom Arsenals segermål. Foto: Bildbyrån

Stina Blackstenius låg bakom Arsenals vinst mot Juventus

Arsenal fortsätter vinna i Champions League.

På onsdagskvällen vann de sin tredje match för gruppspelet, på hemmaplan mot Juventus, efter ett segermål som Stina Blackstenius låg bakom.

Matchens enda mål kom efter cirka en kvarts spel då Stina Blackstenius slog ett perfekt inlägg till Vivianne Miedema som volleysköt in 1-0 i krysset. Det var Miedemas tredje mål på de tre senaste matcherna.

Juventus, med Linda Sembrant i startelvan, hade det kämpigt i första halvlek och kom bättre in i matchen under andra halvleken. Men Arsenal var starkare och tog en bekväm 1–0-seger.

Det var Arsenals tredje seger på fyra matcher i CL-gruppspelet som nu leder grupp C med två matcher kvar. Tre poäng bakom ledarna är franska Lyon som på onsdagen besegrade Zurich med 4-0.

Rolfös Barcelona förlorade

I den andra gruppen som matchade på onsdagskvällen, grupp D, förlorade först Rosengård hemma mot Benfica efter en otäck huvudskada. De två topplagen i gruppen, Barcelona och Bayern München möttes senare under kvällen och där var det tyskorna som fick utkräva sin revansch.

När de möttes i Barcelona i slutet av november vann hemmalaget med klara 3-0. Nu kunde Bayern München trycka till spanskorna, med Fridolina Rolfö som spelade hela matchen som vänsterback, med 3-1. Därmed står båda lagen på nio poäng med två matcher kvar.

Här är några av VM:s snyggaste mål: