• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Arvidsjaur, Norrbottens län. Det brinner kraftigt i en butik i centrala Arvidsjaur, med rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Norrbotten.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se Stina Blackstenius mål i cupen Foto: X

Stina Blackstenius målskytt i Londonderbyt

Uppdaterad
Publicerad

Arsenal mot Tottenham i cupen.

Då slog Stina Blackstenius till med sitt sjunde mål för säsongen.

Arsenal vann slutligen på straffar (4–3).

Stina Blackstenius är tillbaka i målprotokollet. Anfallaren bänkades senast i ligamötet med Chelsea men fick chansen från start i kväll i cupmatchen mot Tottenham.

Svenskan tackade för förtroendet när hon placerade in 1–1 efter knappt 20 minuters spel. Anfallarens sjunde mål för säsongen.

Det blev en målrik tillställning. 3–3 efter fulltid och matchen gick till straffar. Där drog Arsenal det längsta strået (4–3) och gick därmed om Tottenham i cupgruppen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.