Succé för Jesus när City närmade sig Liverpool

Sergio Aguero bänkades av tränaren Pep Guardiola. Då glänste ersättaren Gabriel Jesus med två mål när Manchester City tog tre viktiga poäng.

Det var ett pressat Manchester City som tog emot Wolverhampton på hemmaplan. Med en match mindre spelad och sju poäng upp till Liverpool var tre poäng nästan ett måste.

Pep Guardiolas val att låta Gabriel Jesus starta gav effekt direkt. Tidigt i första halvlek kom Leroy Sané runt på kanten och serverade Jesus som enkelt kunde stöta in 1-0.

Närmar sig Liverpool

Efter 20 minuters spel kom nästa smäll för Wolverhampton. Willy Boly fick rött kort efter en tuff tackling mot Bernardo Silva. Strax innan paus kom nästa smäll. Raheem Sterling fälldes i straffområdet och domaren pekade på straffpunkten. Gabriel Jesus klev fram och satte kyligt 2-0. I slutet på andra halvlek kom 3-0 när Conor Coady styrde in ett inlägg från Kevin De Bruyne i eget mål.

Segern innebär att City närmar sig Liverpool i tabellen och är nu fyra poäng efter Liverpool.