Sebastian Andersson, tvåa från vänster, gratuleras efter sitt 1-1-mål. Foto: TT Nyhetsbyrån

Succé i premiären – ändå förlust för Andersson

Det tog bara 22 minuter för landslagsanfallaren Sebastian Andersson att göra mål för sin nya klubb Köln. Han låg också bakom lagets andra mål.

Ändå blev det förlust mot Hoffenheim, där Andrej Kramaric gjorde hattrick.

Bara fyra dagar före Bundesligapremiären lämnade den 29-årige svensken Union Berlin för Köln, där han skrivit på för tre säsonger.

Andersson gick direkt in i startelvan, som ensam anfallare. Och han blev snabbt målskytt för sitt nya lag. I den 22:a minuten nickskarvade han in 1–1.

Och i den 86e minuten låg svensken bakom 2–2-kvittringen då han nickade i stolpen, efter en frispark. Dominick Drexler var sedan framme och slog in returen.

Hoffenheims Andrej Kramaric gjorde både 1–0 och 2–1 i den första halvleken. Och på tilläggstid gjorde kroaten sitt tredje mål i matchen.