• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Eketånga/Alet i Halmstads kommun, Hallands län. Det pågår en kraftig brand i gamla Äventyrslandet. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Halland.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Det kastades in mängder med flaskor och muggar från publiken när Gais mötte Örebro. Foto: Bilder från Discovery+

Superettan-match avbröts efter inkastade flaskor

Uppdaterad
Publicerad

Stökiga scener utspelade sig när Örebro tog emot Gais under måndagskvällen.

Matchen avbröts i några minuter efter att supportrar på bortaläktaren kastat in flaskor på planen.

– Där var jag rädd att få något i huvudet, säger Örebros Sebastian Crona till NA.

Det blev mållöst i superettanmötet mellan Örebro och Gais. Men det var heta känslor bland spelarna på planen, vilket fick domaren att dela ut åtta gula och ett rött kort i matchen.

I den 69:e minuten blev dessutom matchen tillfälligt stoppad. Efter en tilltrasslad situation mellan Örebros Sebastian Crona och Gais-spelaren August Wängberg reagerade flera supportrar i bortaklacken, och flera flaskor kastades in på planen.

– Jag kände att det flög till höger och vänster och att det landade någon flaska nära mig. Man vet att det är plastflaskor och att det inte ska vara någon fara om det träffar men där var jag rädd att få något i huvuet, säger Crona till NA.

Se situationen i spelaren ovan.

Superettan

Örebro SK logo

Örebro SK

0 - 0

GAIS logo

GAIS

Behrn Arena, Örebro
Publik: 3882
Domare: Per Melin

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.