Trelleborg mot superettan trots upphämtning

Uppdaterad
Publicerad

Allt talar för att Trelleborg spelar i superettan 2019. Laget fick ”bara” 2-2 i den viktiga hemmamatchen mot Elfsborg, och nu ser det mörkt ut.

– Jag tror att vi löser det ändå. Spelar vi som i andra halvlek finns alla möjligheter, säger målskytten Isak Jönsson i C More.

Trelleborg har bara mäktat med att ta fyra poäng på 17 matcher, och har med en match mer spelad fem poäng upp till Dalkurd på kvalplats. Hemma mot Elfsborg låg man under med 0-2 efter första , men kom i andra ikapp efter säsongens första mål av Salif Camara Jönsson, samt kvittering från Isak Jönsson.

På ett regnigt Vångavallen jagade sedan båda lagen ett segermål, men det slutade alltså 2-2 och allsvenskan blir allt mer avlägsen för Trelleborg.

– Vi fick en rejäl utskällning i halvlek, och i andra gjorde vi sedan som vi sagt. Trist att vi inte fick in segermålet. Vi hade bra tryck på Elfsborg i slutet, säger Isak Jönsson i C More.

Allsvenskan

Trelleborgs FF logo

Trelleborgs FF

2 - 2

IF Elfsborg logo

IF Elfsborg

Vångavallen, Trelleborg
Publik: 802
Domare: Andreas Ekberg

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.