Bruno Fernandes tvåmålsskytt när Manchester United besegrade Başakşehir

En volley, en tavla och en straff satte tonen för matchen som fortsatte självsäkert när Manchester United sänkte İstanbul Başakşehir med 4-1.

Det dröjde bara sju minuter innan Bruno Fernandes smällde upp matchens första mål mot İstanbul Başakşehir på hörna, på halvvolley och rakt upp i nättaket. 1-0 till Manchester United.

Tätt inpå fick Marcus Rashford in matchens andra vackra avslut, som dock döms bort för offside.

Det skulle dröja ytterligare tio minuter innan United kunde fira 2-0. Och om första målet var skickligt så kan det andra beskrivas som taffligt. Bollen gled ur målvakten Mert Günoks händer efter vad som såg ut att vara ett lugnt nedplock. Bollen hittade istället foten på Fernandes som nyttjade ett öppet mål.

Bruno Fernandes tvåmålsskytt

Men första halvleken tog inte slut där. I 35:e minuten levererade Victor Nilsson Lindelöf ett snyggt framspel till en spurtande Marcus Rashford, som sedan fälldes i straffområdet. Straff till United. Rashford steppade, stannade upp och lade den sedan kyligt men bestämt i nedre högre hörn. 3-0 till United.

Det var först i slutet av andra halvlek som de turkiska spelarna skulle svara. Först via ett gyllene frisparksläge som Deniz Türüç förvaltade med full kraft. David de Gea slängde sig, bollen studsade vidare ut och för en stund trodde United de kunde andas ut. Men domaren tog en extra titt och bollen var tydligt inne och vände. Reducering av Türüç och 3-1 gav Başakşehir vind under vingarna.

Vind som skulle leda till ett kanonskott i ribban i 79:onde minuten och ett tillbakapressat United. Men längre än så räckte räckte inte. Engelsmännen kom tillbaka och i 92:a matchminuten satte Daniel James punkt för matchen i högra hörnet, 4-1 Manchester United.