Manchester United krossade Roma i EL-semin

Bruno Fernandes, 26, två mål och två assist bakom Manchester Uniteds vändning.

Krossade Roma med hela 6-2 i första Europa League-semifinalen.

Victor Nilsson Lindelöfs Manchester United fick en drömstart i första semifinalsmötet hemma mot Roma. Bruno Fernandes kunde efter en läcker skarv av Edinson Cavani sätta 1-0.

Men bara minuter efter Uniteds ledningsmål fick Paul Pogba bollen på handen och domaren pekade på straffpunkten. En straff som Lorenzo Pellegrini satte säkert.

Europa League

Roma skulle även ta ledningen i första halvleken. Edin Dzeko kunde från nära håll stöta in bollen till 2-1.

Vände i andra halvlek

Strax efter paus höll sig Cavani framme och fixade 2-2. Samme man gjorde 3-2 i 64:e och Bruno Fernandes drygade ut ledningen från elvameterspunkten 20 minuter från slutet.

Matchen slutade med hela 6-2 till Manchester United. Returmötet spelas nästa vecka.

ARKIV: Benzema räddade kryss efter drömmål (28 april 2021)