Se Viktor Gyökeres två mål i segern Foto: CARLOS COSTA

Viktor Gyökeres med två mål på fyra minuter

Den svenske anfallsstjärnan Viktor Gyökeres, 25, fina målform fortsätter. Då hans Sporting besegrade Gil Vicente med 3-1 i den portugisiska ligan gjorde han två mål inom loppet av fyra minuter.

Ställningen var 1-1 då Viktor Gyökeres först hittade målet på hemmaplan i Lissabon.

I den 52:a minuten fick han ett läge efter taffligt försvarsspel från en motståndarförsvarare och stänkte in 2-1.

Bara fyra minuter senare var den stekhete svensken framme igen då han petade in ett inspel från vänster.

Utöver de två målen som godkändes så fick den svenske anfallsstjärnan även två mål underkända efter videogranskning, bägge för offside.

Gyökeres har gjort succé sedan han kom till Portugal i somras med nio ligamål. Med det är han tvåa i skyttteligan bakom Bragas Simon Banza.

I och med segern passerade Sportings stadsrivalen Benfica i tabelltoppen.