Arsene Wenger kommer med bästa laget till Östersund på torsdag. Foto: Bildbyrån

Wenger matchar bästa laget mot Östersund

Uppdaterad
Publicerad

På torsdag ställs Östersund mot Premier League-sexan Arsenal i Europa Leages inledande 16-delsfinal. Och managern Arsene Wenger meddelar att han kommer ställa bästa möjliga lag på benen i matchen på Jämtkraft Arena.

Efter att Arsenal fick se sig besegrat av Tottenham i Londonderbyt på Wembley är Arsene Wenger ute efter omedelbar revansch – och Arsenalbossen kommer inte lägga något emellan när ”The Gunners” gästar Östersund på torsdag.

– Vi kommer att spela med ordinarie lag. Det här är en av möjligheterna till Europaspel för oss nästa säsong, då vi inte heller är kvar i FA-Cupen. Det finns ingen anledning att vila några spelare, säger Arsene Wenger till brittiska Evening Standard.

Däremot ”slipper” Östersund Arsenals nyförvärv från Boruissa Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang, som inte får spela, då fortfarande det finns chans att stöta på Dortmund i Europa League.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Europa League

Mer i ämnet