Den tyske spionen från Wolfsburg följer en träning med Malmö FF i Marbella. Foto: BILDBYRÅN

Wolfsburgspion utkastad från MFF:s träning

Uppdaterad
Publicerad

Malmö FF:s kommande Europa League-motståndare Wolfsburg har en spion på plats för att bevaka skåningarnas träningsläger i spanska Marbella. Men när mannen, Martin Raschick, på onsdagen spanade in MFF:s träning för andra dagen i rad, beslutade klubben att stänga den och kasta ut honom, skriver svenska medier på plats.

– Sportchefen Daniel Andersson hänvisar till att MFF vill slipa på taktiska detaljer, säger Malmö FF:s kommunikatör Jonathan Hansen enligt Aftonbladet.

Raschick, som först ska ha sagt att han var journalist, gick i stället och satte sig på en restaurang bredvid planen och fortsatte att följa träningen därifrån.

Europa League

Malmö FF möter Sparta Prag i en träningsmatch på torsdagen. Första matchen mot Wolfsburg i Europa Leagues sextondelsfinal spelas den 20 februari.

ARKIV: Jon Dahl Tomasson är Malmö FF:s nye tränare (5 januari 2020):

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Europa League

Mer i ämnet