Uppgifter säger att Zlatan Ibrahimovic är skadad igen. Foto: Bildbyrån

Bekräftat: Ingen Ibrahimovic mot Liverpool

Uppdaterad
Publicerad

Målskytt i förrgår i Serie A.

Men ingen Zlatan Ibrahimovic mot Liverpool i morgon.

Uppgifter som Milantränaren, Stefano Pioli, bekräftat.

– Vi vill inte ta några risker, säger han till Sky Sports Italia.

Zlatan Ibrahimovic gjorde succé i sin comeback när Milan mötte Lazio under söndagen. Svensken byttes in efter att en timme var spelad och blev målskytt fram till 2-0 bara sju minuter senare.

I morgon, onsdag, spelar Milan i Champions League borta mot Liverpool. Det blir utan den 39-åriga svensken på planen på grund av att han fått problem med en hälsena.

Det var fotbollsjournalisten, Fabrizio Romano, som kom med uppgifterna först och som senare bekräftades av Milans tränare, Stefano Pioli, under en presskonferens inför Champions League-matchen i morgon.

Hur illa det är med Ibrahimovic är ännu oklart.

Ibrahimovic hade precis kommit tillbaka efter en längre skadefrånavor och hans halvtimme på planen mot Lazio i helgen var hans första framträdande i Milantröjan sedan det mållösta mötet med Juventus den 9 maj.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.