Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic tränar med Hammarby igen

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic höll igång med Hammarby förra veckan. Nu är den svenske storstjärnan på plats för ett kollektivt träningspass.

– Vi tycker att det är kul och det är såklart att det blir en extra guldkant på tillvaron, säger Jesper Jansson, sportchef i Hammarby.

Allsvenskan har inte dragit igång på grund av coronakrisen, men i dag återupptog Hammarby sin kollektiva träning.

Bland de grönvita spelarna fanns återigen Zlatan Ibrahimovic, 38, iförd en träningsdress med nummer 27 på bröstet. Enligt sportchef Jesper Jansson styrde Zlatan själv upp att han skulle få vara med och träna.

– Vi tycker bara att det är kul. Det blir lite mer intensitet även om det var lite ringrostigt på många fötter idag, säger han.

Foto: BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN

Den svenske stjärnan befinner sig i Stockholm och höll igång med Hammarby på Årsta IP redan i torsdags. I veckan la han också ut en bild där han håller i en gigantisk gädda som han dragit upp under en fisketur.

Avtalet med Zlatans nuvarande klubb Milan sträcker sig säsongen ut. Det finns en option på ytterligare ett år, men framtiden är oviss.

Foto: BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN
Zlatan Ibrahimovic med på Hammarbys träning på Årsta. Foto: BILDBYRÅN

ARKIV: Här lämnar Zlatan Hammarbys träning (9 april):

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.