• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Eketånga/Alet i Halmstads kommun, Hallands län. Det pågår en kraftig brand i gamla Äventyrslandet. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Halland.

Zlatan ser redan framåt. Foto: TT Nyhetsbyrån

Zlatans hälsning från sjukhuset

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic postade under tisdagen en hälsning till sina följare på Instagram. Han meddelade att allt gick bra under operationen i dagarna i USA.

– Vi kommer att njuta av mitt spel tillsammans snart, skriver han på sin Instagram.

Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola berättade i natt att Zlatans knäoperation gick bra och att han kommer att komma tillbaka från korsbandsskadan, som han ådrog sig mot Anderlecht i Europa League.

I dagarna lades han nämligen upp på operationsbordet vid UPMC Sports Medicine i Pittsburgh. Doktorerna Freddie Fu och Volker Musahl genomförde operationen, vilket Ibrahimovic nu själv bekräftar gick helt enligt planen.

Han lade upp en bild och text på Instagram, där han berättade att allt gick bra.

”Fixad, klar och starkare. Ännu en gång tack för ert stöd. Vi kommer att njuta av mitt spel tillsammans snart”, skriver Ibrahimovic.

Instagram

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.