Foto: Bildbyrån

Zlatans Ronaldo-sågning: ”Att gå till Juventus är ingen utmaning”

Uppdaterad
Publicerad

”Ibra” har inget till övers för Cristiano Ronaldos ord om att hans flytt till Juventus är en utmaning och levererar en känga till portugisen.

– Att flytta till Juventus är ingen utmaning alls, säger svensken enligt BBC.

– Jag har spelat i England, Spanien, Italien, Potrugal och för mitt landslag, medan han fortfarande är kvar i Spanien. Orden är Cristiano Ronaldos, enligt BBC, och handlar om hans nemesis Lionel Messi.

Ronaldo fyllde på med:

– Kanske behöver han mig mer. För mig är livet en utmaning. Jag gillar det och jag gillar att göra människor glada.

Dissas av Ibrahimovic

Ronaldo menar att Messi är för feg för att utmana sig själv. Ord som vår svenske världsstjärna Zlatan Ibrahimovic inte har någonting för.

– Ronaldo pratar om utmaningar men han valde att gå till en klubb som har vunnit Serie A-titeln med förbundna ögon, säger Zlatan, enligt BBC.

– Varför valde han inte en klubb från en andraliga för några år sedan? Försök att bli en mästare med en division 2-klubb och leda de till den högsta nivån. Att flytta till Juventus är ingen utmaning alls.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.