• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Snöveltorp, Öbonäs, Kårtorp och omkringliggande områden i Norrköpings kommun. Det brinner i en avfallsanläggning med kraftig rökutveckling som följd. Alla i områdena uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. Läs mer

Guidetti med frisk fot entrar Ryssland. Foto: Bildbyrån.

Guidetti tillbaka i träning

Publicerad

Den svenska truppen är nu helt frisk. Alla fanns med och tränade under Sveriges första träningspass i Ryssland. Därmed är John Guidetti helt återställd från sin fotskada.

De svenska fansen som vill se John Guidetti i VM kan andas ut. Alavesanfallaren skadade sig på träning i Båstad för drygt två veckor sedan efter en hård tackling från Andreas Granqvist.

Men fotskadan – som Gudetti rehabtränat sedan dess – ska han nu vara helt återställd från.

– Jag hoppas det, så vida det inte händer något. Det kommer att vara väldigt lätt, men i grunden är alla friska, så jag utgår från det, sa Janne Andersson till Fotbollskanalen några timmar innan träningen.

Sverige tränar just nu sitt första pass på Spartak stadion i Gelendzhik – en träning SVT sänder.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer