• Viktigt meddelande:

    Det brinner i en industrilokal i Bergsjödalen i Västra Götalands län med kraftig rökutveckling som följd, röken sprider sig i syd-sydvästlig riktning. Alla i området uppmanas att hålla sig inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. Lyssna på Sveriges Radio för mer information. Industribrand i Bergsjön

Julia Engström. Foto: Bildbyrån

Julia Engström tappade på sista rundan

Uppdaterad
Publicerad

18-åriga Julia Engström tappade sin andraplats i damernas Europatour efter en sista mardrömsrunda, där hon slutade på 75 slag, tre över par.

Hon lyckades inte rädda upp den bogey hon slog vid det nionde hålet, utan gick resterande hål på par fram till de två sista hålen – där hon fick med sig två bogeys till.

Hon placerade sig därmed på en delad fjärdeplats totalt i tävlingen i Marbella. Det är dock ett personbästa. Hennes tidigare bästa placering i en Europatourtävling är en femteplats.

Jessica Karlsson blev näst bästa svenska på 20:e plats (72 slag), följt av Emma Nilsson på 23:e plats (74 slag, två över par).

För Camilla Lennarth, som efter tredje dagen var delad sjua, blev den sista rundan i Marbella en rejäl kollaps. Hon gick runt på 80 slag, åtta över par, och slutade 26:a.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer