Roberts efter förlusten i toppmötet: ”Vi pissar bort det”

Sävehof föll tungt i dagens toppmöte med H65 Höör.

Jamina Roberts, som nyligen gjort comeback efter sin graviditet var kritisk mot sitt lag efter förlusten.

– Det är en av de matcherna vi ser fram emot under en säsong. Och så pissar vi bort det så här, det är tråkigt, säger Roberts till SVT Sport.

H65 Höör slog Sävehof med 25–21 när de två lagen som förväntas göra upp om SM-guldet i vår möttes redan i andra omgången i handbollens elitserie.

Nyckeln till segern var försvarsspelet lett av målvaktsduon Irma Schjött och Gry Bergdahl. Evelina Källhage var matchens främsta målskytt med sju mål för H65 Höör.

Nu har Skånelaget visat att det kan stå upp mot den mer namnkunniga Partilleklubben. I Sävehof var det en märkbart besviken Jamina Roberts som mötte SVT Sports reporter efter matchen.

Hur kändes det?

– Skit. Det var inte mycket som stämde för oss idag och det är tråkigt när det blir så. Det är en av de matcherna vi ser fram emot under en säsong. Och så pissar vi bort det så här, det är tråkigt, säger Roberts efter matchen.

H65 Höör hade tre måls ledning i paus, men utökade den till nio bollar efter ett rejält ryck i början av den andra halvleken.