Mikael Appelgren tvingas till ny knäoperation. Foto: Bildbyrån

Mikael Appelgrens mardröm: Tvingas till ny operation

Uppdaterad
Publicerad

Mikael Appelgrens mardrömsår fortsätter.

Handbollsmålvakten tvingas till ytterligare en operation.

”Jag känner mig frustrerad, utmattad och nedbruten”, skriver han på Instagram.

Mikael Appelgren har ett tungt år bakom sig. Medan landslaget tog VM-silver i vintras fick 31-åringen ägna sig åt rehab efter en axelskada, som tvingade honom till operation. Dessförinnan? Ytterligare två operationer inom loppet av några månader.

Appelgren, till vardags i tyska klubben Rhein-Neckar Löwen, var dock tillbaka lagom till OS-uttagningen – men fick ingen plats i Glenn Solbergs trupp.

”Sista missräkningen”

Nu kommer nästa smäll: Mikael Appelgrens högra knä har inte läkt som önskat efter en tidigare broskborttagning, och nu måste han operera knät på nytt. Det bekräftar han på sociala medier.

”Jag känner mig frustrerad, utmattad och nedbruten. Men jag kommer att komma tillbaka och hitta energin att hantera ännu ett bakslag. Jag hoppas verkligen att detta var den sista missräkningen på min resa tillbaka till handbollsplanen”, skriver Appelgren på Instagram.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.