Sävehof-målvakten Simon Möller var besviken efter matchen. Foto: Bildbyrån

Oavgjort i seriefinalen mellan Sävehof och Kristianstad

Tvåan Sävehof möte ettan Kristianstad i Handbollsligan.

Då gick det inte att separera på lagen – matchen slutade 28–28 efter en rysaravslutning.

– Jag är fett besviken, säger Sävehofs målvakt Simon Möller till C More.

Fyra poäng skiljde Kristianstad och Sävehof i Handbollsligan inför den elfte omgången, till fördel för Skånelaget. Det syntes inte i matchinledningen då Sävehof gick ifrån till 5–0 efter drygt fem minuters spel. Inför hemmapubliken var det en imponerande start av de gulklädda.

Men serieledarna åt sig ikapp och hade utjämnat lagom till halvtidsvilan. På samma väg fortsatte gästerna i andra halvlek och mycket tydde på att de skulle gå vinnande ur toppmötet.

Då visade Sävehof sin styrka, stängde igen bakåt mot slutet och utjämnade. Man tog till och med ledningen och med tre minuter kvar var det hemmalaget som ledde med 28–26.

Då fick Sävehof en utvisning som vände matchen på nytt. Kristianstad fick in två mål och räddade en poäng.

– Jag är fett besviken att vi inte kan knyt ihop det. Utvisningen i slutet blir dyr, det känns som vi har dem. Överlag en bra match som vi ska vara nöjda med. Men en poäng är en för lite i min värld, säger Möller som gjorde en stark insats med 41,7 i räddningsprocent.