Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: Foto: C More

H65 Höör säkrade en finalplats – Isabelle Andersson med fräckis

Uppdaterad
Publicerad

En vinst och H65 Höör skulle säkra finalplatsen.

Då vann de komfortabelt mot Önnered med 30-21.

– Det är en stabil match och vi leder hela matchen, men sjukt nervöständå, jag är livrädd när vi leder med tio, säger Isabelle Andersson i C More.

H65 Höör hade en 2-1-ledning i matcher och en vinst mot Önnered skulle innebära en finalplats.

Det var en jämn inledning och målsnålt till en början, men efter ett tag började målen trilla in. Det var dock inget lag som stack ifrån i den fysiska matchen.

H65 Höör hade dock etablerat ledningen när de gick in i halvtidspausen med siffrorna 12-16. Något som Önnereds Fanny Elovson inte tyckte om.

– Slarvig halvlek för vår del, vi stressar för mycket och slänger bort onödiga bollar och låter de skjuta på sex meter. Det är inte alls bra, säger hon i C More.

”Jättekul attspela final”

Och det skulle fortsätta på det spåret. H65 hade fortsatt initiativ i den andra halvleken och efter en uppvisning av Isabelle Andersson satte hon spiken i kistan. Andersson satte först ett mål och när hon sedan skulle jobba hem snodde hon åt sig bollen och satte 25-15 åt H65.

De vann tillslut med slutsiffrorna 30-21 och H65 Höör säkrade en finalplats.

– Det är en stabil match och vi leder hela matchen, men sjukt nervöständå, jag är livrädd när vi leder med tio. Det ska bli jättekul attspela final. Vi har jobbat svinhårt för det här, fortsätter Andersson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.