Hemmaformen håller i sig för Ricoh

Ricoh visar fortsatt fin hemmaform.

Mot Sävehof kom fjärde raka segern i Solnahallen efter 28-24 (15-14).

Sävehof rivstartade och gick upp i 3-0-ledning, men Ricoh vände och gick till pausvila med 15-14.

I andra halvlek skiljde det inte mer än ett mål fram tills det återstod sju minuter av matchen. Då gick Ricoh upp till 25-22 – men gästerna gav sig inte.

Två raka mål av Viktor Ottosson gjorde att Sävehof bara var en boll ifrån, och man hade sedan chansen att kvittera med tre och en halv minut kvar av matchen.

Men då spelade Jonas Larholm bort bollen, och hemmalagets Ola Pewik gjorde 26-24 som Sävehof sedan inte lyckades komma ikapp.

Det var Ricohs fjärde raka hemmaseger, efter tidigare triumfer mot Helsingborg, Karlskrona och Skövde, och två viktiga poäng i ingenmansland.