Ryssland tog hem bronset efter 33-28 mot Norge. Foto: Bildbyrån

Ryssland besegrade Norge i bronsmatchen

Ryssland tog hem bronset i handbolls-VM. Efter att ha inlett svagt kom ryskorna tillbaka, och vann till slut komfortabelt mot Norge med 33-28.

Norge rivstartade bronsmatchen, och gick tidigt ifrån till 3-0. Men efter det var det Rysslands match, som minut för minut tog sig närmare Norge. Och när de kommit ikapp efter halva första halvlek började de bygga sin egen ledning, och i halvtid var det i stället Ryssland som hade ledningen med tre mål.

Andra halvlek fortsatte som den första slutade, med Ryssland som det bästa laget. Ryssland fortsatte att kontrollera matchen ända in i kaklet och vann till slut med fem mål, 33-28.

Sverige VM-sjua efter seger mot Tyskland (13 december 2019)