Pressat Sävehof tog elfte raka segern

Jamina Roberts Sävehof kunde tillslut räkna in ytterligare en seger.

Trots att Önneredsatte ordentligt press på tabellettan kunde Sävehof tillslut vinna med 32-27.

Sävehof är fortsatt serieledare – tätt före Skuru.

Önnered bjöd upp till match mot Sävehof inför hemmapubliken. I slutet av första halvleken hade Önnered tre bollars ledning. Ut i halvtid stod det 15-13 till hemmalaget.

Men i andra halvlek kunde Sävehof både kvittera och ta ledningen. Med minuten kvar stängde Trine Bakke Mortensen matchen när hon satte 31-26 med bara minuten kvar.

När matchen blåstes av kunde tabellettan räkna in ännu en seger i protokollet.

Av totalt tre inbördes möten mellan lagen i SHE var denna matchen hittills den mest jämna. I den första matchen vann Sävehof med 32-19 och i andra matchen med 37-21.

Sävehof har nu elva segrar av tolv matcher spelade. De förlorade sin första match mot Skuru – laget som jagar dem tätt bakom i tabellen.

KLIPP: Sävehof körde över Lugi (19 januari)