Skuru till semifinal efter jätteryck i andra halvlek mot Skövde

Skuru är klart för semifinal i handbollsslutspelet.

Med ett ryck i andra halvlek säkrade de segern med 34-30 mot Skövde.

– Jag är helt slut men jag mår så jävla bra, säger Kaja Stojilkovic till Handbollsligan Live.

Den första halvleken var jämn mellan Skövde och Skuru i den fjärde kvartsfinalen. 14-16 var ställningen i paus.

Och direkt efter paus kvitterade Skövde till 16 lika, men därefter var turen slut. Bortalaget stod då nämligen för sex raka mål och hade på bara ett par minuter skapat en ledning med 22-16.

Det var en distans de behöll nästan in i slutet. Skövde kunde ta sig lite närmare i slutminuterna, men fick ändå se sig besegrade med 34-30.

– Det har varit fyra bra matcher och vi har fått kämpa. Så jävla skönt att vi vinner det här, säger Skurus Kaja Stojilkovic i Handbollsligans sändning.

Därmed är Skuru klart för semifinal med 3-1 i matcher och för Skövde är säsongen över. Semifinalmotståndaren är ännu inte klar.