Alexandra Terner gjorde två mål för Kais Mora. Foto: Bildbyrån.

Stark upphämtning gav seger för Mora

Mora stod för en stark upphämtning mot Rönnby.

Laget låg under med 3-0.

Men vände på fyra minuter.

Rönnby tog ledningen med 3-0 efter den första perioden hemma mot Mora. Men sen vaknade gästerna.

– Vi var inte inställda på att det skulle bli så högt tempo från start. Vi knöt näven tillsammans och gick ut och tog tag i det, säger Alexandra Terner till Sportexpressen.

Moa Gustafsson reducerade fyra minuter in i den andra perioden – och bara sekunder senare gjorde hon 3-2. Och lagkamraten Terner ville inte vara sämre.

Några minuter senare satte hon kvitteringen och gjorde även ledningsmålet för Mora.

– Det ger mycket energi när vi gör första målet och vi vet att vi kan om vi vill, säger Terner.

Men det var inte slut där.

Adina Augustsson gjorde 5-3 till gästerna halvvägs in i matchen. Fem mål på tio minuter för Mora som avgjorde matchen i den andra perioden.

Matchen slutade 5-3.

KLIPP: Innebandystjärnan Mika Kohonen slutar (28 januari):