Viktor Arvidsson. Foto: AFP.

Arvidsson tvåmålsskytt för Los Angeles

Viktor Arvidsson har fått fart på sitt målskytte och gjorde två av Los Angeles mål i hemmavinsten med 4–1 mot Winnipeg i NHL-ishockeyn natten mot söndag.

Los Angeles är inne i ett riktigt poängstim och tangerade klubbrekordet på elva förlustfria matcher (under ordinarie tid) i rad i nattens möte mot Winnipeg. Senast Los Angeles fick med sig poäng i så många matcher i rad var säsongen 2013–2014 när de också vann Stanley Cup för andra gången.

Två av Los Angeles mål i matchen gjordes av Skellefteåbördiga 29-åringen Viktor Arvidsson. Han har nu gjort fyra mål på de senaste fyra matcherna och totalt 22 den här säsongen.

Hans första mål mot Winnipeg kom efter bara 82 spelade sekunder i första perioden. Trevor Moore vann tekningen i offensiv zon och skickade pucken med en backhand till Arvidsson som snärtade in den i mål med ett handledsskott.

Andra målet i öppen kasse

Det andra målet för kvällen gjorde Viktor Arvidsson i öppen kasse 18.24 in i tredje perioden.

Los Angeles Drew Doughty som också gjort mål i fyra av de fem senaste matcherna och stod för ett mål och en assist mot Winnipeg tror att lagets sätt att spela de senaste poänggivande matcherna är ett vinnande koncept.

– Jag tycker att vi i majoriteten av matcherna vi vunnit i stort sett kört över de andra lagen i nästan 60 minuter. Och det är något som är viktigt att kunna göra och ta med sig in i slutspelet, sade Doughty.