Rasmus Dahlin. Foto: TT Nyhetsbyrån

Åttonde raka segern för Buffalo

Buffalo, ligans kanske hetaste lag just nu, tog sin åttonde raka seger i NHL–hockeyn då Rasmus Dahlin assisterade Jeff Skinner på det avgörande målet.

Hemma mot Montreal tog Buffalo ledningen i första perioden, men hamnade sedan i underläge efter mål av kanadensarna i andra och tredje.

Först med två och en halv minut kvar räddade Jeff Skinner med sitt 2–2-mål matchen till förlängning åt Buffalo.

Och i en stökig situation efter ett skott av Dahlin tre minuter in i förlängningen avgjorde Skinner. 3–2 innebär hans 17:e mål för säsongen.

Rakell räddade Anaheim

Rickard Rakell räddade segern tilll Anaheim mot Edmonton när han gjorde sitt 100:e mål i NHL. Med 17 sekunder kvar assisterade Rakell Nick Ritchie till 1-1.

Och förlängningen hann knappt börja innan den 25-åriga Sollentuna-sonen i stort sett på egen hand ordnade 2–1 till hemmalaget.