Jesper Sellgren, Nils Lundkvist, Arttu Ilomäki och de andra i Luleå fick jubla många gånger mot Liberec. Foto: Simon Eliasson/Bildbyrån

Men de tog en snabb revansch.

I dag blev det en klar seger mot Liberec.

– Mycket bättre, säger tränaren Thomas ”Bulan” Berglund.

Luleå förlorade CHL-premiären mot Augusburg i förrgår på straffar.

Men de behövde inte vänta länge på en CHL-revansch. I dag vann de med 4–1 hemma mot tjeckiska Liberec.

Avslutade i tom målbur

Två backmål signerade Daniel Sondell och Jesper Sellgren gjorde att Luleå hade 2–0 inför tredje perioden mot Liberec.

Det tjeckiska laget reducerade halvvägs in i perioden men fem minuter senare gjorde Einar Emanuelsson 3–1 till Luleå. Unge Filip Hållander fastställde slutresultatet till 4–1 i tom målbur.

– I dag gjorde vi många saker mycket bättre, sade tränaren Thomas ”Bulan” Berglund efter matchen, där han hyllade målvakten Joel Lassinantti: