Bostons Jakub Lauko fick skridsko vid ögat: ”Läskigt”

Boston Bruins tog en säker seger mot Chicago Blackhawks.

Men matchens stora samtalsämne blev hur Bostons forward Jakub Lauko började blöda rejält efter att ha skurit sig i ögontrakten på en skridsko.

– Det var läskigt, säger tränaren Jim Montgomery om skadan.

Se situationen i spelaren ovan.

– Lauko klarade sig bra, som tur var. Det var läskigt med skridskon, men han träffades precis bredvid ögat. Det gick bra, inget rörde ögat. Han har blivit ihopsydd, men han kommer inte vara så snygg på ett tag, säger Montgomery.

När detta skedde, i mitten av tredje perioden, hade Boston ryckt ifrån hemmalaget Chicago till 3-0. Det efter att rookien Matt Poitras stått för ännu ett mål, hans tredje på de två senaste matcherna.

Ligans mest hypade rookie, Connor Bedard, blev i sin tur nollad av Boston. I den första perioden satte han en puck i nät, men målet dömdes bort efter videobedömning för offside.