Broc Little med hattrick när Linköping vann. Foto: Magnus Andersson / BILDBYRÅN

Broc Little med hattrick när Linköping vände 0–3 till 6–3

Linköping klev in i hemmamatchen mot Malmö med fem raka förluster i SHL.

Det såg ut att bli en sjätte efter underläge 0–3, men Linköping vände och vann med 6–3, efter bland annat tre mål från Broc Little.

Malmö fick en smakstart när Lukas Wernblom, tillbaka efter skada, satte 1–0 redan efter två minuter.

Malmö gick sen ifrån till 3–0 efter två raka mål från norske landslagsmannen Thomas Berg Paulsen.

Sen började upphämtningen.

Broc Little reducerade strax innan paus och den andra perioden vann Linköping med 3–0 – kaptenen Oscar Fantenberg gjorde kvitteringen 3–3 i sin första match för säsongen.

Den tredje perioden blev Broc Littles show. Efter hans andra och tredje mål för kvällen kunde Linköping inkassera andra segern för säsongen.

Det var Littles första hattrick i SHL sen den 27 februari 2016 mot Brynäs.