Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Christoffer Ehn fick matchstraff efter tacklingen mot Viktor Fasth. Foto: Bildbyrån

Frölunda föll mot Växjö efter matchstraff

Christoffer Ehn tacklade målvakten Viktor Fasth bakifrån.

Frölundaforwarden fick matchstraff i en batalj som Växjö vann med 3-2.

Frölunda fick en bra start i den tuffa bortamatchen mot serietvåan Växjö.

Robin Alvarez gav gästerna ledningen med sitt tionde mål för säsongen. Sent in på den inledande perioden kom dock smålänningarnas kvittering genom Richard Gynge (17:e målet) innan Brendan Gaunce gav Växjö ledningen i början av den andra.

Tacklade målvakten

Sedan uppstod situationen som det pratas om efter matchen.

Frölundas Christoffer Ehn hade tagit position framför Växjös mål. När pucken gick ner i sarghörnet och han skulle ta sig dit, körde han omkull Växjös målvakt Viktor Fasth på vägen dit.

Ehn fick lämna med ett matchstraff medan Viktor Fasth kunde fullfölja matchen trots smällen som ser ut att ta i bakhuvudet.

Chans på seriesegern

Frölundas Nicklas Lasu reducerade till 2-3 med tio minuter kvar av den tredje perioden, men närmre än så kom man inte. I och med segern har Växjö fortsatt allt i egna händer vad gäller kampen om seriesegern i SHL.

Rögle, som just nu är tabelletta men som spelat klart står på 98 poäng, medan Växjö är tvåa på sina 96 med tre matcher kvar att spela.