Philadelphias Claude Giraux står för en fin framspelning från knästående position.

Se NHL-stjärnans läckra framspelning

NHL-stjärnan Claude Giroux, 32, stod för matchens delikatess när Philadelphia hemmaslog Columbus med 5-1 i natt.

Knästående dribblade han pucken och spelade fram Jakub Voracek till matchens sista mål.

Se den läckra framspelningen i spelaren ovan.

Det var i powerplay vid ställningen 4-1 i halvvägs in i den tredje perioden som kanadensaren tog emot pucken vid sargen, men tappade balansen.

Knästående lyckades han ändå dribbla vidare och kunde med fina handleder ligga bakom Jakub Voraceks 5-1 vilket blev slutresultatet.

Totalt har Giroux gjort 46 poäng (16+30) på 60 matcher den här säsongen och han har nyss passerat 800 poäng totalt i karriären.

Förlorade skotten stort

Flyers förlorade skotten med hela 15-29 men vann ändå matchen med klara 5-1. Columbus målvakt Elvis Merzlikins räddade åtta av totalt tolv skott innan han byttes ut 3.40 in i den tredje perioden.

– Tittar man på skottstatistiken blir man förstås besviken. Vi spelade stundtals ut dem, men det handlar om att göra mål, säger lagkaptenen Nick Foligno.

Förlusten var Blue Jackets sjätte på raken.

Philadelphia ligger nu trea i Metropolitan Division som Pittsburgh toppar efter seger med 5-2 mot Toronto i natt.