Harmoniskt Rögle i tabelltoppen

Uppdaterad
Publicerad

Efter tio omgångar leder Ängelholmslaget Rögle SHL.

– Det är harmoni, det blir enkelt att gå till jobbet om man vinner matcher hela tiden. Då finns det inte så mycket att klaga på, säger Dennis Everberg.

En förlust på tio matcher är Rögles facit under inledningen av SHL-säsongen.

– Vi har klara roller i laget, alla vet vad de ska göra och går in med hundra procent. Det är lite skillnad mot förra året. Det är klart att vi får in självförtroende i gruppen, det utvecklar oss mycket, förklarar Daniel Zaar.

Återvändare vände trenden

Han återvände till klubben inför föregående säsong, hittills har han varit en av lagets viktigaste poängspelare. Under förra säsongen slutade Rögle nia i grundserien och tog sig till sitt första slutspel på 25 år. I år har säsongen börjat ännu bättre än i fjol.

 – Det är alltid roligt att vara laget som alla vill så, det ser vi fram emot att fortsätta vara, säger Daniel Zaar.

En annan återvändare är Dennis Everberg. Han har hunnit med både NHL-spel och dubbla VM-guld sedan han senast spelade för Rögle. Ett viktigt tillskott för laget, Everberg toppar skytteligan i SHL.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.