Victor Hedman slog till med ett konstnummer mot Columbus. Foto: Viaplay

Se Victor Hedmans läckra konstnummer

Det är inte bara tunga slagskott från blålinjen som gäller för backstjärnan Victor Hedman.

I lördagens match mot Columbus slog han till med ett snyggt konstnummer som betydde 1-0.

Matchen var bara fyra minuter gammal när Hedman gav de regerande Stanley Cup-mästarna en drömstart.

Hedman störtade fram i slottet för att skjuta, men efter att ha blivit störd i förstaläget gjorde han en piruett och slog snyggt in pucken mellan benen – med ryggen vänd mot mål.

Hemmalaget Columbus kvitterade bara 17 sekunder senare och vann till slut matchen med 5-2.

Hedman noterades också för en assist till Ondrej Palats 2-3-reducering i powerplay i slutet av den första perioden.