Hedmans fina poängform fortsätter – målskytt i segern

Victor Hedman fortsätter ösa in poäng. I natt stod han för ett mål och en assist för Tampa Bay i segermatchen mot krisande Detroit.

Victor Hedman inledde målskyttet i nattens 5-1-seger mot Detrorit. Hans tredje mål för säsongen. Målet följdes upp av en assist till 2-0. 30-åringen har nu tio poäng, tre mål och sju assist, på de åtta första matcherna.

Efter 3-0, som kom knappt fem minuter in i första perioden, bytte Detroit ut målvakten Thomas Greiss. Men det blev ändå en klar 5-1 seger för Tampa Bay.

Segern är Tampas tredje raka och förra säsongens Stanley Cup-vinnare toppar nu Central division.

– Jag gillar att vi ikväll hoppade på dem tidigt och satte tonen för matchen efter det, säger Tampa Bays tränare Jon Cooper, enligt nhl.com.

Desto tyngre är det för Patrik Nemeth och Christians Djoos Detroit som nu har sju raka förluster.

KLIPP: Lundqvist hälsning efter operationen (3 februari 2021)