Casey Cizikas blev matchhjälte för Islanders. Foto: TT

Islanders kvitterade mot Boston – efter förlängningsdrama

New York Islanders har kvitterat mot Boston i kvartsfinalserien efter ett förlängningsdrama som slutade 4-3.

En turligt studsande puck på en skridsko gav Casey Cizikas ett gyllene läge med fem minuter kvar av förlängningsperioden.

Den 30-årige kanadensensaren kom fri mot Tuukka Rask i Bostonmålet, och förvaltade den chansen, och kunde därmed ge Islanders segern med 4-3, hans första mål under slutspelet.

Därmed har Islanders kvitterat till 1-1 i kvartsfinalserien.

Boston inledde målskyttet via Charlie Coyle i första perioden, men i andra var det gästerna från New York för hela slanten. Josh Bailey kvitterade i powerplay, Kyle Palmieri gav Islanders ledningen och Jean-Gabriel Pageau utökade den.

Boston vände dock med ett par mål i tredje via Patrice Bergeron och Brad Marchand, och tvingade därmed fram en förlängning.

MER FRÅN NHL: Montreal vidare i Stanley Cup – vände matchserien mot Toronto