Anders Carlsson. Foto: Bildbyrån

Masken: ”Han är ingen massmördare”

Uppdaterad
Publicerad

Även Rögles sportchef Anders ”Masken” Carlsson talar ut för första gången. – Han är ingen massmördare, säger han till Expressen.

– Det har varit väldigt jobbigt mentalt, den jobbigaste händelsen under hela min  karriär. Den tog hårt. Deveaux gjorde ett jävla tilltag men blev ändå orättvist behandlad och utpekad som någon massmördare, vilket han inte är,  säger ”Masken” till Expressen.         

– När jag såg filmen blev jag alldeles kallsvettig. Hade jag vetat att han skulle göra något sådant hade jag satt honom bakom lås och bom. Han var sedan bedrövad och deprimerad. Det här har skadat klubben enormt, säger ”Masken” till tidningen.

Kval till SHL

På frågan om han ångrar hur klubben hanterade händelsen svarar han så här:

– Det gick över styr. Jag hade 200 missade samtal och det tog bort all glädje från avancemanget. Det stod bara någon liten rad om att vi gått upp i SHL och det var synd att alla människor som jobbar så hårt inte fick glädjas mer. Men nu har vi gått vidare från det där.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Kval till SHL

Mer i ämnet