• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Malmö-spelarna ville ha offside strax innan det avgörande målet. Foto: C More/Bildbyrån

Misstänkt offside innan Brynäs avgjorde ödesmatchen

Uppdaterad
Publicerad

Brynäs hopp om SHL-spel nästa säsong lever fortsatt.

Men det avgörande övertidsmålet från sent igår ifrågasätts av Malmös Carl Söderberg – som är övertygad om att det var offside precis innan.

– I sådana lägen kan man hoppas att de andra domarna hoppar in och tar beslutet åt honom, säger han till Expressen.

Brynäs var piskade att vinna för att inte förlora matchserien mot Malmö och degraderas till hockeyallsvenskan. Då klev Greg Scott fram och avgjorde i andra övertidsperioden, efter en misstänkt offsidesituation.

Malmös Carl Söderberg var närmst när Brynässpelaren Theo Lindstein fumlade lite med pucken på blålinjen bara sekunder innan målet.

– Det är offside, men det går fort där ute och det är tufft för linjemannen. I sådana lägen kan man hoppas att de andra domarna hoppar in och tar beslutet åt honom, säger Söderberg till Expressen.

Se misstänkta offsidesituationen i spelaren ovan.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.