Modos målvakt Kristers Gudlevskis och Marcus Vela. Foto: Bildbyrån

Modo vann andra raka – efter drömminuter

En vunnen semifinal.

Då upprepade Modo det i den andra matchen och säkrade segern igen.

Nu leder de semifinalserien med 2-0 mot Mora.

Det var en jämn första första period mellan Modo och Mora i den andra semifinalen.

Men två minuter innan periodpausen snodde Modo åt sig pucken. David Bernhardt var på rätt plats och tryckte dit sitt åttonde mål i slutspelet.

Ledningen stod sig in i den andra perioden och då slog hemmalaget till igen.

Josh Dickinson gjorde det första målet efter skadefrånvaron.

Och bara några sekunder senare var det dags igen.

Josef Ingman drog till på långt håll och pucken gled in rakt mellan benen på Andreas Ljunggren. En målvaktstabbe och 3-0 till Modo. Mora bytte även målvakt direkt efter målet.

Det blev inga mer mål och Modo tog en säker vinst, nu leder de med 2-0 i semifinalserien mot Mora.

Trots vinsten var Modos tränare Mattias Karlin inte nöjd med spelet.

– Det var ingen höjdare. ”Guden” (Kristers Gudlevskis) i kassen gör det fantastiskt bra. Första perioden är extremt sömnig. Men vi gör målen och i tredje spelar vi av det på ett bra sätt, säger han i C More.