Modo vände och vann – så spelas kvartsfinalerna. Foto: Bildbyrån

Modo vände och vann – så spelas kvartsfinalerna

Modo besegrade HV71 i den sista omgången av SDHL. Därmed är Övikslaget klart för kvartsfinal där Brynäs väntar. Stor matchhjälte blev SDHL:s poängdrottning Michela Cava.

Topplaget Modo låg under med både 2-1 och 3-2 hemma mot HV71 men lyckades vända och vinna.

Stor matchhjälte blev poängdrottningen Michela Cava som satte avgörande 4-3 med åtta minuter kvar av matchen, bara minuten efter att motståndarlagets Nathalie Lidman kvitterat.

Målet var hennes 27:e för säsongen. Därmed vann hon poängligan i SDHL.

Segern innebär att Modo slutar tvåa efter Luleå och får möta Brynäs i kvartsfinalen.

Fakta: Så spelas kvartsfinalerna i SDHL